1 Yılda 84.520 Kişi Ağırlandı

Sosyal Tesiste 1 Yılda 84.520 Kişi Ağırlandı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ilçemize yakışan bir görünüme kavuşturduğu ve geçtiğimiz yıl 8 Kasımda hizmete giren Sosyal Tesis aradan geçen bir yılda 84.520 Kişiyi ağırlandı.

Modern ve hijyene maksimum dikkat edilen mutfağı, usta ellerden çıkan menüsü ile nezih bir mekân olan Sosyal Tesis deneyimli personeli ile de vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Sosyal Tesisin çok kısa bir sürede Safranbolu ve dışarıdan gelen misafirlerin gözdesi olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Aldığımız olumlu tepkiler ve geri dönüşler ise güzel bir hizmete imza attığımızın göstergesidir Bu nedenledir ki 8 Kasım 2021 tarihinden bu yana 84.520 kişi restoranımızı ziyaret etmiş” dedi.

Hıdırlık’a 139.930 Ziyaret

Müdürlüğe bağlı Hıdırlık Seyir Tepesinin de çok sayıda misafiri konuk ettiğini hatırlatan Başkan Elif Köse, “ Yenilenen yüzü ile Seyir terası çok daha cazip hale gelirken, burada da yerli ve yabancı 139.930 misafirimiz ise sıcak bir çay ya da kahvelerini Safranbolu’nun eşsiz manzarasını izleyerek içtiler” diye konuştu.

Safranbolu Kıtır’ı Revaçta

Üretime başladığı andan itibaren büyük bir beğeni kazanan, uzun süre saklanabilmesinin yanı sıra Coğrafi İşarette alan Safranbolu Kıtır’ının da önemli miktarda talep aldığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Belediyemize ait Halk Masası, Sosyal Tesis gibi alanlarda satışa sunulan kıtır, şehir dışında talep almakta. Bu anlamda ilk üretimden bu yana toplan personelimiz tarafından 2.360 Kg üretim yapıldı. Belediye olarak her alanda Safranbolu’muz için güzel çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.