Yenice EMİTT Fuarında

İSTANBUL TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dün 23.sü gerçekleştirilen  Doğu Akdemiz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı dün kapılarını 23. kez ziyaretçilerine açıtı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarın açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla yapıldı.

Fuara, Karabük’ü temsilen Safranbolu ve Yenice katıldı. Yenice Kaymakamlığı’nı temsilen Fahri Kara, Emrullah Berber, Yenice Belediyesi’ni temsilen de Aşkın Uzunkara katıldılar.

Dün kapılarını ziyaretçilerine açan EMITT Fuarına Karabük Valisi Fuat Güler, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’de katılırken, eski Karabük Valisi şimdiki Rize Valisi Kemal Çeber ile birlikte Turizm Bakanı da Yenice standını ziyaret ettiler.

Fuara gelen ziyaretçilere, kaymakamlık tarafından hazırlanan kitaplar ile Yenice Belediyesi’nin BAKKA projesi kapsamında hazırlamış olduğu kitap ve Ihlamur Terasla ilgili broşürler takdim edildi.