Yirmibeş’den 21’inci yıl mesajı

AK Parti 21 yaşında

Yirmibeş’den 21’inci yıl mesajı

Siyaset sahnesine Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında giren “Erdemliler Hareketi”nin imzasıyla kurulan AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktı. “Erdemliler Hareketi”, 14 Ağustos 2001’de “AK Parti” adıyla siyaset sahnesine çıktıktan sonra 21 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başardı.

AK Parti “Bir Olduk 21 Olduk” teması ile 21’inci yılını kutluyor

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğunu söyleyen Yirmibeş, ““Bir olduk 21 olduk” şiarıyla çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Hamdolsun milletimiz de kuruluşumuzun üzerinden 16 ay geçmeden girdiğimiz ilk seçimde, partimizi açık ara farkla iktidara getirerek bize olan güvenini göstermiştir.” dedi.

“21 yılda Türkiye’ye çağ atlattık”

Yirmibeş, 21 yılda AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çağ atladığını kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye’nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen AK Partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır.

Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksikliklerini gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağımız atılımlarında altyapısını kurduk. Bu güçle 2023 altyapının üzerinde 2023 hedeflerimizi hayata geçirerek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz.

“AK Parti iktidarları döneminde ülkemizin her alanında yaşanan gelişim ve değişimi Yenice’de yaşamaktadır”

Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora kadar her alanda ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz. Şehrimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Her daim el ele, gönül gönüle vererek Yenice’miz için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

“Ülkemizin bugüne kadarki tüm meselelerini nasıl çözdüysek, bugünkü sıkıntılarına da yine biz çare bulacağız”

Kuruluşundan beri girdiği her seçimden birinci çıkan AK Parti olarak 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde bir kez daha desteğinize talibiz. Ülkemizin bugüne kadarki tüm meselelerini nasıl çözdüysek, bugünkü sıkıntılarına da yine biz çare bulacağız.

21 yıl içerisinde olduğu gibi bundan sonra da AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 21’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”