Yenicenin efsane Kaymakamı ve efsane emniyet mensupları var

 

 

 

Yenice çok ama çok büyüksün

Yenicenin efsane Kaymakamı ve efsane emniyet mensupları var

 

Yıllardır haber peşinde koşarız görürüz, gözlemleriz, vicdanen duyarlı olmaya çalışırız. Ama meslek hayatımız boyunca bu ilçeye ne böyle bir kaymakam geldi. Nede böyle bir Emniyet Amiri

Bu isimleri tarih unutmasın diye büyük harfle yazıyoruz.

Alkışlarımız Kaymakam BÜŞRA GÜNEŞ ve Emniyet Amiri OSMAN KORKUT’a

Aynı gün içerisinde iki defa meydana gelen ve ülkemizin on ilini etkileyen ve binlerce insanımızın yaşamını yitirmesine neden olan depremler meydana geldi.

7.7 ve 7.6 büyüklüğünde olan depremler tüm ülkemizi olduğu kadar bizleri de derinden yaraladı.

Kısa sürede ilçemizde 18 tır gıda 30 tır odun ve gerekli malzemelerin yola çıkması sağlandı.

Yardımlar aralıksız devam ediyor. Tüm bu hengâmenin içerisinde organizasyonda Yenice Kaymakamı Büşra Güneş ve Kaymakamlık personeli, Emniyet Amiri Osman Korkut ve ilçemizde görev yapan tüm emniyet amirliği personeli gerçekten efsane kadrolarmış, Yardım merkezinde görevli polislere bakıyoruz adamlar canla başla eşya yüklüyor, indiriyor yüklüyor koşuyor çabalıyor. Hiç alışık olunmayan bir polis portresi, diğer tarafa bakıyoruz Kaymakamlık personeli de aynı, Belediye personeli deseniz onlarda aynı şekilde, zannedersiniz kendi evlerine zarar gelmiş işte memleket tutkusu böyle bir şey, zaman ve mesai gözetmeksizin yaralara merhem olmaya çalışan tüm personeli canı gönülden tebrik ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.