TEBRİKLER HALE NUR KÜÇÜKSEVGİLİ

 

 

 

Litvanya’nın Palanga şehrinde 14 ülke 106 sporcunun katılımı ile gerçekleşen İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil eden sporcumuz Hale Nur Küçüksevgili Takımlar kategorisinde Avrupa İkincisi, Çift Bayanlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak ilimize ve ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

Şampiyonanın ardından İl Müdürümüz Coşkun Güven’i makamında ziyaret eden Halenur Küçüksevgili,Gençlik ve Spor Bakanlığımıza,İl Müdürümüz Coşkun Güven’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sporcumuzu tebrik eden İl Müdürümüz Coşkun Güven; “Hale Nur Küçüksevgili ilimizi ve ülkemizi Avrupa Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etti, bizlerin göğsünü kabartarak bayrağımızı dalgalandırdı. Kendisini ve antrenörlerini tebrik ediyorum dedi”.

Ziyarete Hale Nur Küçüksevgili’nin yanı sıra İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent ERSÖZ, antrenörü Cavit Şengün, eski Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, kardeşi Emir Han Küçüksevgili ve babası eşlik etti.