Şeker Kanyonu Şenlikleri bu akşam başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli  Yenice Kaymakamlığına bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Yenice Muhtarlar Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği ve bu yıl  bu yıl ilki yapılacak olan “Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenlikleri” bu akşam başlıyor.

İki gün sürecek olan şenliklerin ilk ayağı Satuk Köyünde yapılacak. Bu akşam 19:30’da Satuk Köyü Uzunkum mahallesinde başlayacak olan şenliklerde ilk olarak yerel sanatçılardan Orhan Yaka sahne alacak ardından ise açılış konuşmaları gerçekleşecek. Konuşmaların ardından gönüllerin çifti hemşehrimiz Yalçın ve Şahika Erdem ile  ünlü sanatçı Hasan Yılmaz sahne alacak.

Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenlikleri’nin ikinci ayağı ise  ilçe merkezinde yapılacak. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılacak olan şenliklerin gündüzünde çocuklar için eğlenceler yer alacak. Akşamında ise şenlik konserlerle devam edecek. Konserlerde Kardeşler Orkestrası, Hüseyin Subaşı, Popstar Egemen Erkmen ve Yalçın Şahika Erdem çifti sahne alarak Yenice halkını coşturacak.

İlki bu yıl yapılacak olan Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenlikleri’nin gelecek yıl Şeker Kanyonunda daha fazla etkinliklerle yapılacağı öğrenildi.