MHP Milletvekili Erdem Yortan şenliklerine katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem hafta sonu ilçemize gelerek yortan beldesinde Yortan Belediyesi tarafından düzenlenen şenliklere katıldı.

İstanbul Milletvekili Erdem’i Kelemen köprüsünde  Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık ve partililer tarafından karşıladı.  Yortan beldesinde de Yortan Belediye Başkanı Ali Şık ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Erdem şenliğe gelen vatandaşların yanlarına giderek tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Yerel sanatçıların sahne aldığı şenliklerde Yortan Belediye Başkanı Ali Şık bir konuşma yaparak şenliğe  katılanlara teşekkür etti.   MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’de bir konuşma yaparak  burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek  emeği geçen herkese teşekkür ederek birliğimiz  daim olsun dedi. Konuşmaların ardından   Sevgi Petek ve Ra­ma­zan Çelik ikilisi sahne alarak Yortan halkını coşturdular.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem akşamında ise Ihlamur Teras konferans salonunda MHP teşkilatı ve belediye başkanları ile istişare toplantısı yaptı.