Karabük İdman Yurduna Tam Destek

Karabük Protokolünden Karabük İdman Yurduna Tam Destek

 

 

Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile protokol üyeleri Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım ev sahipliğinde düzenlenen programda bir araya geldi.

Sezon başından itibaren kendilerini yalnız bırakmayan il protokolü ile bir araya gelmek için bu programı düzenlediklerini ifade eden Başkan Aydım, “Manevi destekleriniz Yönetim Kurulumuz ve futbolcu kardeşlerimiz için önemli. Bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Fuat Gürel, Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile siz değerli il protokolümüze ve iş insanlarımıza katkı ve destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum. “dedi.

Kulüp Başkanı Adem Aydım ve yöneticilere teşekkür eden Vali Fuat Gürel, “Karabük İdman Yurdu takımımız şükürler olsun ki şehrimizin ve sporseverlerin hayali olan bir eksikliği giderdi. Şampiyonluk yolunda çok iyi gidiyorlar. Ben futbolcularımızı, başkanımızı ve yönetimimizi tebrik ediyorum. İnşallah buradan hızlı bir şekilde hak ettiği yer olan Süper Lige kadar çıkacağınıza inanıyorum. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanındayız. İnşallah Karabük İdman Yurdu ile beraber Karabük tekrar eski günlerine kavuşacak diye ümit ediyoruz. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin” dedi.

Program, Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım tarafından Vali Gürel ve protokol üyelerine kulüp atkısını takdim etmesi ile sona erdi.