“Karabük Çarşısı” Adıyaman’a Çok Yakıştı.

 

Valiliğimizin himayesinde Karabüklü hayırsever İş İnsanlarımız sivil toplum kuruluşlarımız ve Karabüklü vatandaşlarımızın destekleriyle Adıyaman’ın en işlek caddesinde kurulan “Karabük Çarşısı” Adıyaman’a çok yakıştı.

Karabük Çarşısının kurulum çalışmalarının her aşamasını yakından takip eden Vali Fuat Gürel, “Karabük Çarşısında yer alacak esnaflarımız Adıyaman Esnaf Odaları Birliği tarafından kura ile tespit edildi. Bugün itibariyle çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve hak sahibi esnaflarımız yeni yerlerine taşınacaklar.

“Devlet Millet El Ele” sloganıyla Adıyaman’ı ayağa kaldırmak için ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımız seferber oldu. Çok şükür bu yoğun çalışmalarımızın neticesinde Adıyaman’daki vatandaşlarımız Konteyner Kentlere, esnaflarımızda yeni işyerlerine taşınıyorlar.

Hatay’ın Hassa İlçesinde oluşturduğumuz Karabük Mahallesinin ardından Adıyaman’da kurulumunu tamamladığımız Karabük Çarşısında faaliyet görecek esnaflarımız yeni yerlerini çok beğendiler.

Hatay Hassa’da ve kurduğumuz ve Adıyaman da kuracağımız Karabük Mahallelerinin ve Karabük Çarşısının oluşturulmasında maddi desteklerini esirgemeyen Karabüklü İş İnsanlarımız Sivil Toplum Kurulusu Temsilcilerimiz ile kadirşinas Karabüklü hemşehrimize şükranlarımızı sunuyorum.

Faaliyet gösterecek işletmelerimize hayırlı, bereketli ve bol kazanç diliyorum. Allah bir daha ülkemize böyle bir afet yaşatmasın.”diye konuştu.