Hizmetler değerlendirildi

Ak Parti İlçe Başkanı Yirmibeş Milletvekili Ünal’ı ziyaret etti

 

Hizmetler değerlendirildi

 

AK Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, beraberinde Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Hacıyirmibeşoğlu ile birlikte, Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışma ofisinde ziyaret etti. Yenice’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya gelen Yirmibeş ve Ünal Yenice’de yapılması gereken alt yapı ve üst yapı çalışmalarının genel değerlendirmesini yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş görüşme ile ilgili yaptığı değerlendirmede; geçtiğimiz aylarda yaptığımız açıklamalarımızda 2022 yılı Yenicemizin yılı olacak demiştik. Şu anda ilçemiz köylerindeki asfalt çalışmalarımızı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İlçemizde meydana gelen sel ve su taşkınları sonrasında oluşan hasarlar tamamen giderilmiş, Sayın Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ilçemize gereken desteği anında vermişlerdir. Bizlerde Ak Parti İlçe teşkilatı olarak 2023 yılında ilçemizde yapılması gereken hizmetleri ve çalışmaları aciliyet durumuna göre bir an önce yıl bitmeden başlayarak, çalışmalarımıza aralıksız devam etmenin heyecanını yaşıyoruz. Sayın Vekilimiz Cumhur Ünal Bey ile ilçemizdeki hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve ilçemizin 2023 yılında eksiksiz ve alt yapı ve üst yapı eksiği olmayan bir ilçe statüsüne kavuşturmak istiyoruz. “ ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal yaptığı değerlendirmede;

Yenice İlçe Başkanımız Erdal Yirmibeş ve Başkan Yardımcımız Aykut Hacıyirmibeşoğlu TBMM’de misafirimiz oldular.

Yenice ilçemizin projelerini ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yenice İlçemizi hizmete doyuracak adımları hızlı şekilde atıyoruz.” İfadelerine yer verdi.