Hedef Şampiyonluk, Hedef Süper Lig

 

Namaglup galibiyet serileri ve gösterdikleri muhteşem performanslarla ilimizin gururu olan Demir Kartal Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız 2022-2023 sezonu için parkeye indi.

Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen yeni sezon açılış törenine Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sporseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan sezon açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti.

Şafak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin Semazen gösterisi ile devam eden sezon açılış töreninde Hasan Doğan Çocuk Evlerinde kalan yavrularımızın müzikal gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

Demir Kartal Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularının Mavi ve Beyaz takım olarak oynadıkları gösteri maçı ile sona eren sezon açılış töreni sonrasında parkeye inen Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri teknik heyet ve sporculara yeni sezonda başarılar dilediler.

İş İnsanı Ziya Yalçın Başkanlığında süper lig hedefiyle yeni sezonu açan Demir Kartal Tekerlekli Sandalye GSK Takımımıza Süper Lig yolunda başarılar dileriz.