Hanifegül ÇAKIR Kütüphanesi açıldı

Merhume Hanifegül ÇAKIR Kütüphanesi açıldı

Vali Fuat Gürel, Yenice Kaymakamı Gizem Yandımata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı ve ilçe protokol üyeleri ile birlikte Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesinde Merhume Hanifegül Çakır adına Mehmet Çakır tarafından tefrişatı yapılan kütüphanenin kurdelesini öğrencilerle birlikte kesti.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Fuat Gürel , “Karabük ve ilçelerimizde şu anda kütüphanesiz okulumuz bulunmamakta. Cumhurbaşkanımızın eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen proje ile  bütün Türkiye’de ve ilimizde de sizlerin ve Milli Eğitim Bakanlığımızın katkıları ile kütüphanesiz okulumuz bulunmamakta. Ülkemiz genelinde hayırsever vatandaşlarımız okul yapımına oldukça destek veriyorlar, bazı okullarımızın tabelalarında görürsünüz burada da Hanifegül Çakır teyzemizin ismi var. Huzurlarınızda ailesine teşekkür ediyorum, inşallah bu kütüphaneler, okullar yaşadıkça bu isimler yaşayacak. Kütüphaneden yararlanacak öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından yeniden düzenlenerek öğrencilerimizin kullanımına açılan kütüphaneyi gezen Vali Gürel emeği geçenlere teşekkür etti.