ESNAFIMIZIN, SANATKARIMZIN VE HALKIMIZIN YANINDAYIZ.

ESNAFIMIZIN, SANATKARIMZIN VE HALKIMIZIN YANINDAYIZ.

Yenice Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cevdet ABAOĞLU gazetemize yaptığı açıklamada Yenice Belediye Başkanı Zeki ÇAYLI’nın şahsını hedef alan iddialarına cevap verdi.

Berber Esnafımızla yapmış olduğumuz istişare ve toplantılar neticesinde ortaya çıkan fiyat tarifesi hakkında Berber Esnafı ve Belediyeyi karşı karşıya getirme çabası içerisinde olduğumuzun iddia edilmesi üzerine tarafımıza cevap hakkı hasıl olmuştur.

Sayın ÇAYLI siz Karabük İlindeki tüm ilçelere ait Berber fiyat tarifesini araştırdınız mı? Araştırmadınız biliyoruz. Araştırmış olsaydınız Berber fiyatlarının Karabük, Yenice, Eskipazar, Ovacık, Safranbolu, Eflani ilçelerimiz genelinde en uygun fiyat tarifesine sahip olduğunu bilirdiniz. Ya da şahsımızı gördüğünüzde yolun karşı tarafına geçmeyip sormuş olsaydınız bizde size söyleyebilirdik.

Bizleri sağlıklı düşünmeye ve halkın durumunu gözden geçirmeye davet etmişsiniz. O halde siz söylediklerinizde samimi olun. İlçemiz genelinde SU fiyatlarında indirime gidin. Hali hazırda hem Berber Esnafımıza hem de Halkımıza katkı sağlamış olursunuz. Biliyorsunuz ki Berber Esnafımız her tıraşı sonrası saç yıkama yapmaktadır. Gelen su faturalarının uygunluğu neticesinde bizlerde söylüyoruz ki yine Esnafımızla istişaremizi yapar, indirime gideriz.

Bir de fiyat tarifesine itiraz etmedik diyorsunuz, tarafınıza gelen yazı ve tebliğ evraklarına itiraz edilmemiş olsaydı 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları kanuna göre komisyon kurulur muydu?

Unutulmamalıdır ki göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen süre zarfında varımızı, yoğumuzu ortaya koyarak Esnafımıza, Sanatkârımıza, Halkımıza fayda sağlayabilmenin gayretiyle mücadele etmekteyiz. Odamız üyelerinin bizlere gösterdikleri teveccüh ve inanç ile görevimizi dün olduğu gibi bugünde en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Esnafımız da, Sanatkârımız da, Halkımız da her şeyin farkında.