Doğalgaz 2024 yılında gelecek o kadar !

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

 

Doğalgaz 2024 yılında gelecek o kadar !

 

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş, Doğalgaz konusunda çok net konuştu. Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş gazetemize yaptığı açıklamada; Tüm ülkede kullanılan doğalgaz 2024 yılında ilçemizde de kullanılacak” dedi.

Karakaş açıklamasının devamında İlçemize gelmesinin 2027 yılı gibi planlanan Doğalgazın 2024 yılında ilçemizde kullanmaya başlayacağız. Bu konu artık ilçe gündeminden çıkacak. İktidar bizleriz Yenice Belediyesi Başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk anda ilk yapacağımız işlem doğalgaz olacak ve doğalgaz 2024 yılında ilçemizde kesinlikle her mahallede kullanıma başlanacak.

Yenice Belediyesi ve iktidar partisi olan Ak Partimiz bu konuyu hemen çözecek. Doğalgaz konusu Yenicenin gündeminden hemen çıkarak vatandaşımızın kullanımına sunulacak.

BU konuyu uzatmanın manası yok. Hemen doğalgaz gelecek. Gençliğimize güveniyoruz, Ekibimize güveniyoruz, Yapacaklarımıza güveniyoruz. Yenicemiz için canla başla çalışarak Yenice yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz. Artık Yenicemizin kaybedecek vakti kalmamıştır.” İfadelerine yer verdi.