Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Zonguldak İli Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanlığımız kurum içi koordinasyonun sağlanarak işbirliğinin artırılması amacıyla, Bakanlığımıza bağlı/ ilgili/ ilişkili kurumların yöneticilerinin katılımıyla Zonguldak ili Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, 17.11.2022 tarihinde Bölge Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Zonguldak Orman Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu’nun yani sıra Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Cemalettin Çataklı, DSİ 232. Şube Müdürü Sayın Kürşat Coşkun Çolak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Zonguldak Şube Müdürü Sayın İdrisTetik katıldı.

Toplantının bitiminde açıklamada bulunan Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu; Bakanlığımız talimatları doğrultusunda ve İlimizde faaliyet gösteren Bakanlığımıza bağlı kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlanarak işbirliğinin artırılması amacıyla yapıldığını; bu vesileyle tüm kurum yöneticilerimizin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini, ortaklaşa yapılan çalışmaların beraberce değerlendirildiğini belirterek bundan sonra da ayda bir kez bu koordinasyon toplantılarının farklı bir kurumun ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini belirtti.