CHP’den GÖVDE GÖSTERİSİ

 

Cumhuriyet Halk Partisinden aday tanıtım toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

Parti İl binasında kalabalık bir katılımla gerçekleşen toplantıda adaylar Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ partililerle bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Buradaki tören sonrası esnaf ziyareti yapan milletvekili adayları esnaflarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

 

Cevdet Akay BAŞLIYORUZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra adayı Cevdet Akay yaptığı açıklamada iddialı projelere imza atacağının altını çizdi. Akay açıklamasının devamında;

Seçim çalışmamıza ata yurdum, baba ocağım Yenice’den başladık. Bugün herkes ayrı bir güzel. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Yenice’ye Karabük’e ve ülkeme şimdi hizmet etme vakti. Bugün burada benimle birlikte olan aileme, akrabalarıma, Yenicelilere, tüm Karabüklü hemşerilerime ve Millet İttifakı’nın çok değerli yöneticilerine ve parti ilçe başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu anlamlı günde, seçim çalışmalarımızda birlikte çalışacak olan herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum. Yenice’nin topraklarından çıkan ve yüreğinde Yeniceli olmanın gururunu taşıyan biri olarak, bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. İnsanların umutlarını yükseltmek ve onlara güven vermek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu ülkenin geleceği için, milletimiz için, hep birlikte güzel bir Türkiye inşa etmek için çalışacağız.

Toplantımıza katılım sağlayan halkımıza ve CHP Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü, CHP Yordan Belde Başkanı Ramazan Islak, DP Karabük İl Başkanı Aydın Kazancı, DP Yenice İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Şeker, DEVA Partisi Yenice İlçe Başkanı Harun Yavaşcı, Saadet Partisi Yenice İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Karadayı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. “ ifadelerine yer verdi.