Çaylı 3.kez belediye başkanı seçildi

31 MART 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda iki dönem AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen ve yaklaşık bir yıl önce AK Parti’den disiplin kararı ile ihraç edilen Zeki Çaylı, MHP’nin Yenice Belediye Başkan  adayı olarak 3. kez Belediye Başkanı seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Zeki Çaylı, Yenice Merkez ve Mahallelerdeki sandıkların büyük bölümünden birinci olarak çıktı ve topladığı 2720 oyla Yenice Belediye Başkanı oldu.AK Parti adayı Coşkun Güven ise, 2484 oy alarak ikinci olurken, CHP adayı Sabri Cebecik 1329 oyla üçüncü oldu.Seçim sonuçlarının alınmasıyla birlikte MHP’den Belediye Başkan adayı olan Zeki Çaylı’nın taraftarları parti binası önünde kutlama yaptılar.

Üçüncü dönem Yenice Belediye Başkanı seçilen Zeki Çaylı bir teşekkür mesajı yayınlayarak Yenice halkına teşekkür etti. Çaylı mesajında; “Bir seçimi daha geride bıraktık. Çok önemli bir başarı kazandık. Bu başarı kelimeler ile ifade edilemez. Konuşulacak ve konuşulması gereken çok şey var. Zaman ile bunları dile getireceğiz. Şunu tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum. Yenice halkı seçimin galibidir. Tüm tehdit ve şantajlara rağmen, bu rantçılara saygıdeğer halkımız sandıkta cevabını vermiştir. Yenice halkı belki tüm Türkiye’ye ders niteliğinde bir seçim zaferi kazanmıştır. Biriz, beraberiz ve birlikte Yenice’yiz. Bunu hep söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Seçim sonucunun başta Yenice’miz olmak üzere memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bize destek veren tüm gönül dostlarına binlerce teşekkür ediyorum.” dedi.