AK Parti Karabük teşkilatı basın bir araya geldi

AK Parti Karabük teşkilatı basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi

 

AK Parti Karabük teşkilatı basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca basın mensuplarına iftar programı düzenlendi. Basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yemek öncesinde basın mensupları ile sohbet etti. İftar yemeği programının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Salt, görevi yeni devraldığını belirterek, 14 Mayıs 2023 seçimine hazır olduklarını ve çok iyi çalışacaklarını vurguladı.

İftar yemeğinde bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş de düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yaparak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazır olduklarını söyledi.

Safranbolu ilçesindeki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar’da katıldı.

İftar yemeğinde yapılan basın açıklamalarının ardından basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirildi ve AK Parti İl Başkanı Salt basın mensuplarına teşekkür etti.