AK Parti Karabük Adayları tanıtıldı

 

AK Parti 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Aday Tanıtım Programı düzenlenen iftar yemeği akabinde gerçekleştirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanlığının düzenlediği 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Aday Tanıtım Programı, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, Hüseyin Gündoğdu, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Sözen, Belediye Başkanları İbrahim Ertuğrul, Yakup Narter, teşkilat mensupları, parti üyeleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekili Aday Tanıtım Programına katılanlara hitap etti. İl Başkanı Salt, konuşmasına başlamadan önce bugün bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek şunları kaydetti:

“14 Mayıs’ta ‘Yeter! sözde de karar da gelecek de milletindir’ diyerek Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Hemşerilerimizle el ele gönül gönüle, omuz omuza hep birlikte beraber olacağız. Beraber yol yürüyeceğiz ve zafer birlikte ulaşacağız. Rabbim istikametimizi doğru eylesin, Rabbim yolumuzu açık eylesin, Rabbim zaferimizi kutlu eylesin. 14 Mayıs 2023 Karabük için ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun.”

Ardından AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş konuşma yaparak, “Teşkilatlarımızla omuz omuza çalışarak, bir bütün halinde mücadele vererek 14 Mayıs seçimlerinde Karabük’ümüzde büyük bir başarıya imza atacağız.” dedi ve 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Adaylarına başarılar diledi.

28’inci Dönem Karabük Milletvekili Adayları 14 Mayıs seçimleri için katılımcılardan destek istedi.