ADD’NİN İLK GENEL KURULU YAPILDI

GEÇTİĞİMİZ  aylarda  şubeye dönüşen derneğin  birinci olağan genel kurulu pazar günü Ağaçev’de yapıldı.  ADD Genel Başkan Yardımcısı  Emin Semih Özkök başkanlığında Karabük Şube Başkanı İbrahim Kökkaya ve Safranbolu Şube Başkanı İsmet Saraçoğlu’ndan oluşan divan tarafından yönetilen genel kurulda derneğin yeni yöneticileri de seçildi. Temsilcilik iken Tuncay Arslan’ın çabaları ile şubeye dönüştürülen derneğin genel kurulu coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Genel  kurula konuk olarak CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP İlçe Başkanı Orhan Karakaş, CHP Belediye Başkan Adayı Sabri Cebecik, AKP Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven, Karabük ve Safranbolu ADD üyeleri katıldılar.

Genel kurulda tek liste yönetime talip oldu. Yönetim Kurulu üyeliklerine ; Tuncay Arslan, Berna Güzel, Gözde Gökçe, Sedat Çakıl, Nevzat Kelez, Tuğrul Sazoğlu ve Kadir  Akça seçildiler. Yönetim Kurulu üyelerinin kendi aralarında toplanarak görev bölümünü önümüzdeki günlerde yapmaları bekleniyor.

Derneğin denetim kurulu üyeliklerine İsmet Cebecioğlu, Funda Ünlü, Dünya Özgün,  disiplin kurulu üyeliklerine Muzaffer Şık, Veysel Eren ve Hilmi Kurt, üst kurulu delegeliklerine de Mustafa Akay ve Naim Emdi getirildiler.

Genel kurulda yapılan konuşmalarda, derneğin ve üyelerinin Atatürk’e, Cumhuriyet’e sonsuza değin  sahip çıkacakları vurgulandı.