“GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI”

“GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI”

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce , Bakanlık Yurtlarında kalan öğrencilerlerimiz ile tarihi çarşı Köprülü Mehmet Paşa Camiinde sabah namazı buluşmalarına başlanıldı.

Programa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Coşkun GÜVEN, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet ÖZKESKİN,Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin BİLİCİOĞLU,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Safranbolu Müftüsü İsmail Temur,Özel Barınma Hizmetleri Müdürü Serdar Ali Osman Sevim,Yurt Müdürleri,Bahaddin Gazi ve İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerimiz,Yurtlarda görev yapan Eğitim Sorumluları,Manevi Danışmanlar,Şehit Murat Akdemir Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve velileri de katılım sağladı.

Gençlerle birlikte Safranbolu Eski Çarşıda kılınan sabah namazı sonrası, kısa bir çarşı turu ve Tarihi Müze bahçesinde çorba ve simit ikramı eşliğinde,İlimizin ve Safranbolu’nun tanıtımı yapıldı.

Programda gençlerle sohbet eden İl Müdürümüz Coşkun GÜVEN, öğrencilerin akademik eğitimleri yanında , onlarla sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farklı etkinlikler yapmaya devam edeceklerini söyledi.