20 ARALIKTA İHALEYE ÇIKIYOR

‘’ KARABÜK MİLLET BAHÇESİ 20 ARALIKTA İHALEYE ÇIKIYOR ‘’

 

Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya geldi. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede;

 

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM ve TOKİ Başkanımız Ömer BULUT ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik.

 

Sayın Bakanımızı ziyaretimizde öncelikli olarak ilimizde bugün kura çekilişi gerçekleşen sosyal konut projesi ile ihalesi yapılan Safranbolu Millet Bahçesi için hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi  ilettik.

 

Diğer taraftan yakından takip ettiğimiz ilimizin önemli projelerinden olan ve Karabük merkeze yapılması planlanan Millet Bahçesi ile de son durumları görüşerek sayın bakanımızdan beklediğimiz müjdeyi aldık.

 

Sayın Bakanımızın talimatlarıyla Karabük Millet Bahçesi ihalesi 20 Aralık’ta gerçekleşecektir.

 

İlimizden her daim desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Murat KURUM’a ve TOKİ başkanımız Ömer BULUT’a hemşehrilerimiz adına tekrar teşekkür ediyoruz.

 

Ayrıca bugün gerçekleşen Sosyal konut projesi kurasında ismi çıkan hak sahibi hemşehrilerimizi tebrik ediyoruz. Kurada ismi çıkmayan hemşehrilerimizde üzülmesinler yeni toplu konut alanlarının oluşturulması için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımız ile gerekli görüşme ve istişareleri gerçekleştirdik takipçisi olacağız.

 

Karabük’ümüz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.